Benvinguts a la 1a Edició de la Travessa Pas de la Casa 2022!
Vols ser voluntari els dies 12, 13 i 14 d’agost? I fer part de la primera edició de la Travessa Pas de la Casa? Doncs apuntat i vine a gaudir amb nosaltres! Aquesta cursa de muntanya és organitzada de la mà de Pas de l’Esport amb la finalitat de promoure l’esport al Principat d’Andorra.
Dates: 12, 13 i 14 d’agost La vostra participació com voluntari inclou el “voluntari welcome pack” IMPORTANT: No es donarà cap “voluntari welcome pack” el dia de la prova!
Lloc on és realitzarà el “village de l’esport” i on haureu d’anar a buscar “welcome pack voluntari” serà a la Plaça de l’església del Pas de la Casa. Haureu de passar a buscar-ho a les 12:00h un cop entregat el “Welcome Pack” farem un briefing per definir els llocs i les tasques de cadascun.
La Travessa Pas de la Casa tindrà lloc a les muntanyes del Pas de la Casa. La zona de sortida i arribada estaran a peu de pistes a tocar de la vila encampadana.
Ompliu el formulari d’inscripció fent clic en el enllaç aquí sota.
Inscribeix’t com voluntari i vine a fer historia amb nosaltres !
Ara que ja estàs inscrit/a no oblidis completar, signar i enviar aquests documents:
- Autorització menor - Exoneració de responsabilitat
Gràcies per inscriure’t a la 1a edició de la Travessa del Pas de la Casa 2022! Ens veiem els dies 12 -13 i 14 d'agost al Pas de la Casa, Andorra.
Avís legal/Política de privacitat