La Travessa Pas de la Casa comptarà amb tres traçats diferents, cadascun adaptat a cada tipus de corredor. El punt de sortida i d’arribada per tots els corredors és a la part baixa de pistes al costat del TC10 Pioners. A continuació els expliquem més detalladament els diferents recorreguts.

Estany 3 Km

Circuit
Distancia / elevació: 3 Km / +155 m
Aquesta prova anirà dirigida a un públic més familiar i/o que s'està introduint al món del Trail. L'Estany ofereix un recorregut amb una dificultat baixa per tal que les famílies i les persones que s'estan introduint al món del Trail puguin gaudir de les muntanyes en una prova de Trail Running amb més alçada d'Andorra. El punt més atractiu és l'estany de les Abelletes, un estany dividit en dos països i amb unes vistes magnífiques sobre el Pas de la Casa. Sortida de la plataforma de Grandvalira al Pas de la Casa direcció a les pistes d'esquí, punt on s'agafarà la pista Directa 1 que portarà els participants fins al camí de l'estany de les Abelletes. Un cop en el camí de l'estany continuaran pujant fins a arribar a l'estany de les Abelletes. En aquest punt estarà situat un avituallament amb unes vistes espectaculars sobre el Pas de la Casa. Just després s'iniciarà la baixada pel camí del Coll dels Isards seguint el riu de l'Arieja. Finalment, els participants arribaran al jardí de neu de Grandvalira on seguiran un camí que els portarà fins a la zona d'arribada al Pas de la Casa.
Vídeo recorregut Vista interactiva Track
Logo

Directa 5 Km

Circuit
Distancia / elevació: 5 km / +426 m
Dirigida a corredors de Trail-running d'un nivell baix-mitja i amb bon estat de forma. Un recorregut de dificultat mitjana. Un dels moments més especials de la cursa serà l'arribada al Coll Blanc, una zona molt coneguda a l'hivern i amb una panoràmica sobre les muntanyes del Pas de la Casa i Grau Roig inigualable. Aquí ens trobarem el primer avituallament. En la segona part del recorregut, s'iniciarà la baixada per la pista Llac, un camí de muntanya que portarà els atletes a una zona plena de fauna i flora del Principat d'Andorra. La baixada es farà fins a arribar al camí de l'estany de les Abelletes i continuarem fins a arribar a aquest últim. Un cop arribem allà trobarem el segon avituallament amb unes vistes espectaculars sobre el Pas de la Casa. Just després s'iniciarà la baixada pel camí del Coll dels Isards seguint el riu de l'Arieja. Finalment, els participants arribaran al jardí de neu de Grandvalira on seguiran un camí que els portarà fins a la zona d'arribada al Pas de la Casa.
Vídeo recorregut Vista interactiva Track
Logo

Antenes 10 Km

Circuit
Distancia / elevació: 10 km / +610 m
El recorregut és d'una dificultat mitjana-alta, el Port d'Envalira i poder gaudir de les muntanyes més salvatges del Principat no deixaran a ningú indiferent. Sortirem de la plataforma de Grandvalira al Pas de la Casa cap a la pista Directa 1 fins al Restaurant CBBC. Continuarem la pujada per la pista Port fins a arribar al Port d'Envalira, el port de muntanya més alt dels Pirineus amb 2409 m. Aquí ens trobarem el primer avituallament i tot seguit continuarem direcció a la zona de Coma III a Grau Roig per un camí de muntanya on gaudirem d'unes vistes espectaculars sobre la vall d'Orient. Després de travessar-lo continuarem amb la segona ascensió que ens portarà fins al Coll Blanc on trobarem el segon avituallament amb una panoràmica sobre les muntanyes del Pas de la Casa i Grau Roig inigualable. En aquest punt començarem el primer descens fins a arribar al camí de l'estany de les Abelletes. La tercera ascensió del dia ens portarà fins a la caseta de l’antic Snow Park on gaudirem d'un paisatge muntanyenc únic als Pirineus. Aquí iniciarem una baixada fàcil que ens portarà a l'estany de les Abelletes, on trobarem el tercer avituallament que ens permetrà recuperar forces per afrontar l'última part de la cursa. Des de l'estany, continuarem baixant pel camí del Coll dels Isards seguint el riu de l'Arieja. Finalment, els participants arribaran al jardí de neu de Grandvalira on seguiran un camí que els portarà fins a la zona d'arribada al Pas de la Casa completant una cursa espectacular!
Vídeo recorregut Vista interactiva Track
Logo
Avís legal/Política de privacitat