Aquí sota trobaràs les diferents maneres d'arribar al lloc de l'esdeveniment:
La primera opció és en avió
Logo
És cert que Andorra no té aeroport a causa de la seva particular ubicació en alta muntanya. Tanmateix, hi ha altres possibilitats per als que volen acostar-se al Principat en avió. El més proper, és Aeroport d'Andorra - La Seu (LEU), està ubicat a la Seu d'Urgell, població fronterera amb el nostre país, capital de la comarca de l'Alt Urgell (província de Lleida). Actualment, la companyia espanyola Air Nostrum opera rutes comercials a diverses destinacions d'Espanya, la primera de les quals, Madrid, que permet gaudir d'un ampli ventall de connexions internacionals i intercontinentals. A més d'aquesta instal·lació veïna, Andorra compta en un radi de 200 quilòmetres amb diversos aeroports internacionals com són els de Tolosa-Blagnac (TLS), Carcassona (CCF), Perpignan (PGF), Girona-Costa Brava (GRO), Barcelona-El Prat (BCN), Reus (REU) i Alguaire (ILD).
La segona opció és en tren
Logo
El tren és una bona opció de transport per als que vénen de ciutats llunyanes. L'estació de tren més propera és a França, a L'Hospitalet-près-l'Andorre i es troba a aproximadament a 11 quilòmetres per carretera des de la frontera. Aquesta estació rep trens d'altres grans ciutats franceses, sobretot del sud del país, com ara Tolosa. Per als que vénen des d'Espanya, una solució interessant és l'estació de Lleida Pirineus on arriben trens d'alta velocitat (AVE), principalment de Madrid, Puerta de Atocha i de Barcelona Sants. Consulta a www.busandorra.com i al mapa quina estació et queda més a prop i les línies d'autobús que connecten amb Andorra. També tens la possibilitat de llogar un cotxe.
La tercera opció és en bus
Logo
Si no vols conduir, pots agafar l'autobús. Hi ha desenes de línies regulars internacionals que connecten el Principat amb diverses ciutats d'Espanya (Barcelona, la Seu d'Urgell, Lleida o Salamanca), de França (Tolosa) i fins i tot de Portugal (Arcos de Valdevez o Porto). Consulta les companyies, horaris i preus a www.busandorra.com/rutes-i-destinacions
La quarta i última opció és en cotxe
Logo
Atesa la ubicació singular d'Andorra al cor dels Pirineus, totes les opcions per passar la frontera i arribar a terres andorranes passen per la carretera. Si t'estimes més venir en cotxe pel teu compte, cal que sàpigues que, des d'Espanya, s'hi arriba per l'N-145 (al sud d'Andorra) i, des de França, per l'N-22 (a l'est del Principat). Al nostre país trobaràs agències de lloguer de vehicles, que t'ajudaran a organitzar millor el viatge. Planifica la millor ruta per arribar a Andorra amb les eines en línia de: Via Michelin, Guia Repsol, Mappy. Recorda que Andorra compta amb un eficient servei de transport públic i diverses agències de lloguer de cotxes.
L'accés dels vehicles sigui amb transport públic o privat és per la CG-2 (Carretera General) la qual enllaça Andorra la Vella amb el Pas de la Casa. Al llarg del recorregut, passen per diverses poblacions, com Encamp, Meritxell, Canillo, Bordes d'Envalira. Un cop s'arriba a Bordes d'Envalira, hi ha dues opcions per arribar al poble del Pas de la Casa.
• La primera opció és passar pel Port d'Envalira, una curiositat d'aquest, és el port més alt d'Andorra amb 2408 m d'altitud. La distància és de 10 km.
• La segona opció és anar pel túnel d'Envalira, aquest té un peatge i el seu cost és de 7 € per vehicles de classe 1. Aquest té una llargada de 4,5 km.
Un cop arribat al poble encampadà, hi ha aparcament habilitat per vehicles, autocars, autocaravanes i també la parada de bus.
A Andorra disposem d’un servei de línies regulars que faciliten l’accés a diferents pobles d’Andorra. La línia que va d’Andorra la Vella al Pas de la Casa és la línia L4. Aquesta funciona cada dia. Per consultar els horaris i freqüències podeu visitar el web de www.bus.ad
Per als assistents que arriben a l’esdeveniment amb vehicle propi, al Pas de la Casa disposem de diversos pàrquings comunals, a més a més a la part baixa de la vila trobem una gran quantitat de pàrquing en zona blava amb 700 places de pàrquing. Per més consultes es pot trucar al +376 856 756.
Tot el recinte estarà preparat perquè aquestes persones puguin accedir i moure's lliurement. De fet, la zona de sortida i arribada és una zona plana, el que facilita la mobilitat. A més en tota la vila i en els pàrquings es disposa de places d'aparcaments per aquestes persones.